Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Most a McDonald's-ban tényleg...

Most a McDonald's-ban tényleg olyan akció van, hogy két párszázas szendvicshez kapok egy ajándék űditőt?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:
22%
szerintem inkább egyél otthon...jobban jársz mintha McDonald's-os kajákat eszel NAGYON EGÉSZSÉGTELEN
2010. ápr. 12. 12:49
 2/8 A kérdező kommentje:
úgy gondolom ez a válasz nem a kérdéshez kapcsolodik,és mindenki foglalkozon a saját étrendjével,köszi :)
2010. ápr. 12. 12:53
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
én nem tudok róla pedig ott kajáltam egyik nap, a párszázas arról szól hogy egyes szendvicseket és üccsiket 250ft-ért kapsz meg
2010. ápr. 12. 13:09
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
A mai Metro újságban volt egy hirdetés erről: 2 db párszázas szendóhoz kapsz egy üccsit vagy egy kis krumplit. Szerintem mától megy az akció...
2010. ápr. 12. 13:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Én a TV-ben láttam a reklámban.szerintem is mától van.
2010. ápr. 12. 13:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Mától van és én kaptam üdítőt ajándékba. Meg is lepődtem.....
2010. ápr. 12. 14:06
 7/8 anonim ***** válasza:
27%

az ajándékokért és akciókért mindent..

hajrá fogyasztói társadalom!!!

2010. ápr. 12. 14:11
 8/8 anonim ***** válasza:
46%
igen, láttam is a jászai mekin kiplakátolva. viszont a vörösvári útin meg sajburger menüt reklámoztak: sajtbuger+kis üdítő+kis krumpli=450Ft...
2010. ápr. 12. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!