Ezek az előrecsomagolt zacskós salátakeverékek egy étkezést szolgálnak?
Figyelt kérdés
nem próbálkoztam még ilyennel szeretném kicsit vagy nagyon (attól függ hogy bírom) visszaszorítani a hagyományos krumpli-rizs-tészta köreteket és arra gondoltam ha elkezdeném venni ezeket a külön zacskózott salátákat ezekben hogy van megszabva az adag?2016. máj. 30. 21:35
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, mire számítanak, de nem mindegy? Neked annyi egy adag, amennyi. Mindenkinek más mennyiség kell s van elvetemült, aki csak salátát eszik étkezésként (remélem, tesz azért rá/bele valamit).
Nem is tudom, miért írnak egyes dolgokra olyat, hogy mennyi egy adag, amikor az mindenkinél egyéni.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ezeknél nincs megszabva.. Eszel amennyi jólesik.
3/4 anonim válasza:
Teljesen hülyeség ezt a zacskózottat venni, amikor magadnak is elkészítheted töredékáron otthon kb. 5 perc alatt. De ha a megszokott köretekhez vagy szokva, ezek nem fognak jóllakatni, szóval én inkább a párolt brokkolival, karfiolpürével, kuszkusszal, bulgurral, árpagyönggyel, barna- vagy vadrizzsel, sült édesburgonyával próbálkoznék. Azok egészségesebbek, de laktatóak is.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2016. máj. 31. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!