Gyümölcssalátában mi az az "áttetsző dolog"?
Figyelt kérdés
Több étteremben ettem már gyümölcssalátát, és sokszor volt benne ilyen kicsit kocsonyás állagú viszonylag íztelen, de a salátába mégis jól illő gyümölcsféle, mi lehet ez??
2 helyen meg is kérdeztem már ők se tudták :)
2016. máj. 30. 12:59
1/7 A kérdező kommentje:
lehet h a licsi volt az?
Kicsit mintha hasonlítana rá :)
2016. máj. 30. 13:02
2/7 anonim válasza:
Igen de amúgy a lichi kicsit sem ízetlen, egyszerre keserű és édeskés, egzotikus íze van. Az érettebb darabok kifejezetten édesek. Magában is nagyon finom.
4/7 A kérdező kommentje:
a lichi gyanús nekem :) Nem tudom eddig amit ettem salátát annyira nem jött ki az édes íze finom volt, jól harmonizált a többi gyümivel.
Sztem nem az aloe volt :)
Köszönöm a válaszokat!
2016. máj. 30. 14:32
5/7 A kérdező kommentje:
báár most más képeken is megnéztem az aloe-t nem kizárt ez sem.
Veszek lichit otthonra és megnézem az lehet-e :P
2016. máj. 30. 14:33
6/7 anonim válasza:
Amúgy azért az elég fura, ha egy étteremben nem tudják megmondani, hogy mi van a felszolgált ételben...
7/7 A kérdező kommentje:
igen és nem is egy helyen nem tudták :O
2016. máj. 31. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!