Túrós palacsinta meddig áll el?
Figyelt kérdés
Vasárnap este csináltam túrós palacsintát, és még maradt ma estére is 2 darab. Meg lehet még enni? Van valami baja?
Illatát nem érzem furcsának.
2016. máj. 24. 22:08
1/6 anonim válasza:
foliaval letakarva kb 2-3 nap > takard lemert kiszarad !!!!!!!
4/6 anonim válasza:
Gondolom városi vagy.
Mifelénk falun ami nem büdös, az ehető. Jött egy baráti társaság bő 260km-ről, és bár városiak, de a 4 napos körömpörköltet úgy lapátolták, hogy azt hittük a tányér is elfogyasztásra kerül.
Vagy mikor a hetes kenyeret fogyasztom, ha nem penészes, ehető. Ha nagyon kong az asztalnak ütögetve, akkor előfordul az új kenyér megkezdése. És ez nem skótság, csupán nincs baja, és azt nem szoktam kidobni.
5/6 anonim válasza:
Mint mindig, az érzékszerveinkre a legjobb hagyatkozni
Illat, állag, íz, egy pillanat alatt eldöntheti, hogy ehető vagy sem.(csak a fülünkre nincs szükség ez esetben :D )
6/6 A kérdező kommentje:
Megettem, és eddig nem lett semmi bajom, szóval valószínű jó volt még. :)
2016. máj. 25. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!