Mit kell fizetni, ha Japánból rendelek valamit?
Figyelt kérdés
Erről az oldalról szeretnék rendelni egy mini vagy egy original Funboxot. A kérdésem az lenne, hogy az árán felül mennyit kell még fizetni, vám, ÁFA, ilyesmi? Nem vagyok otthon a pénzügyekben, úgyhogy tudna valaki segíteni?
2016. máj. 9. 16:14
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt néztem, csak nem voltam benne biztos, hogy jól értem:$ akkor most vagy semmivel, vagy 22 euró fölött +27 százalékkal számoljak?
2016. máj. 9. 16:21
3/5 A kérdező kommentje:
Mindegy, ment a zöld kéz, legalább tudom, hogy jó helyen kerestem^-^
2016. máj. 9. 16:26
4/5 anonim válasza:
Ha minit rendelsz akkor nem fizetsz semmit pluszban. Ha a másik kettő közül veszel akkor pedig 27%.
Arra figyelj, hogy ez nem egyszeri rendelés, hanem feliratkozol és havonta küldik.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, azt néztem, majd egy után leiratkozom. Köszönöm a választ!:)
2016. máj. 9. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!