Éretlen gyümölcsöt ettem, és kiderült két nappal azelőtt volt permetezve. Összesen vagy 6 szem zöldcseresznyéről van szó. Kb egy fél óra múlva hánytattam magam és jött ki belőle. Lehet baja a babának ettől?
Nem értem a kérdésed. Te most terhes vagy vagy szoptatsz?
Vagy ki ette azt a gyümölcsöt?
Azt írod, magadat hánytattad...
Bevezetted magadnak a zöld cseresznyét? :)
Minek eszel éretlen gyümölcsöt?
Tudd meg milyen permetszer volt, és beszéld meg az orvossal, hogy mi okozhat. Gondolom az is fontos tényező, hogy hány hetes terhes vagy.
Ha neked még csak egy fájó gyomrod sincs, nemhogy hányás, hasmenés, akkor nem gondolom, hogy a babának baja lenne.
De nem vagyok orvos.
Hívd fel az ügyeletet, vagy kórházat, mit tanácsolnak.
Az éretlen gyümölcs evést a továbbiakban inkább hanyagold! :)
Jó lenne tudni, hogy mivel permeteztek, de nagy valószínűséggel nem ettél belőle olyan dózist ami ártalmas lehetne.
Ettől függetlenül érdemes lenne megkérdezned erről az orvosodat is! :)
Erre senki nem fog tudni válaszolni anélkül, hogy a permetszer összetevői ismertek lennének.
Én egyszer (nem terhesen) meghúztam egy növényi tápoldatot, mert azt hittem, hogy ásványvíz (ne tartsd ásványvizes flakonban...). Amikor rájöttem, elkapartam a terméket, címkével a kezemben felhívtam egy toxikológiát, hogy ezeket az összetevőket tartalmazza, beleittam, menjek-e kórházba.
Mondták, hogy szerencsére nem, de a réztől némi hasmenés lehet, ne lepődjek meg.
Ha nem tudok konkrét anyagot mondani, ők se tudtak volna válaszolni a kérdésemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!