Németországban melyik vajat használják sütemény tésztájába?
Figyelt kérdés
Szeretnék sütni egy tepsi süteményt, de egyszerűen nem tudom,hogy melyik az, ami jó arra. Van egy párféle vaj, Azt tudom,hogy melyik jó rántáshoz, habaráshoz, de olyat nem találtam, hogy zu backen.. :/
Köszönöm a segítséget! :)
#németételek
2016. ápr. 22. 07:24
1/3 anonim válasza:
A Markenbutter az, amir sütésre is lehet használni.
Csak arra figyelj, hogy ne legyen light, mert az csökkentett zsírtartalmú, azaz több víz/savó van benne és ezért a tészta elvizesedik töle.
Ezek közül bármelyik jó:
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen Köszönöm :)
2016. ápr. 22. 09:37
3/3 anonim válasza:
Szivesen. Ha bármi egyéb kérdésed van németországi termékekkel kapcsolatban, nyugodtan írj privátban, szivesen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!