Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan kell céklalét csinálni?

Hogyan kell céklalét csinálni?

Figyelt kérdés
gyümölcscentrifugam az nincs :(
2010. ápr. 6. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Reszeld meg finomra,sózd meg egy kicsit,várd meg,míg levet enged,akkor kicsavarhatod,vagy krumplitörőn átnyomhatod.( Mint az uborkát)
2010. ápr. 6. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Meg kell hámozni?

Valahol olvastam, hogy nem, de nem vagyok benne biztos, hogy igaz is.

2010. ápr. 6. 21:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Meg kell hámozni.
2010. ápr. 6. 21:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Beugrott a kérdésedről egy aranyos sztori, leírom ha nem bánod...

Szóval, sörözős kolbászsütős bulin voltunk Lengyelországban, és amikor már a hangulat a tetőfokára hágott, a 70 fokos pálinka és a sör pedig nagy mennyiségben folyt le a torkokon, egyszer csak megjelent egy hölgy egy nagy tálcával, amin gőzölgő műanyagpoharakban valami forró vörös ital volt... mivel nyár este volt, és az a valami ránézésre forralt borra emlékeztetett, kissé zavartan néztük a hölgyet, hogy hát fülledt éjszaka forralt bort minek? Kíváncsiságból vettem egy pohárral és képzeld, a Te általad említett céklalé volt fűszeresen és forrón. Hát megpróbáltuk meginni, de sokunknak sem sikerült, mert annyira fura volt az íze. És mint megtudtuk, Lengyel barátaink az alkohol okozta két rosszullét között próbálták a gyomrukat regenerálni eme itallal :DD

Üdv.

2010. ápr. 6. 22:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!