Melyik a kedvenc pizzád?
Figyelt kérdés
mit ajánlanál?2010. ápr. 5. 19:51
11/22 anonim válasza:
Paradicsomos alap, sonka sajt kukorica feltét.
13/22 igabcsy válasza:
Tejfölös alapon kapros saláta-fűszerkeverék, (de ha nincs akkor jó a friss vagy szárított kapor is) erre kis kockákra vagy csíkokra vágott szalonna és sonka, főtt tojás karikák és vöröshagyma + jó sok sajt a tetejére.
Imádom !!!
14/22 anonim válasza:
Magyaros pizza, olyan csípősebb. Én minden étlapon az ilyet keresem és általában ezt is kérek. De ehhez hasonlót ettem, úgy hívták "diavolo". Az is csúcs!
16/22 anonim válasza:
Én a paradicsomos alapon sonka, gomba, kukorica, sajt kombót szeretem a legjobban, de finom a hawaii is (ugyanez, gomba helyett ananásszal).
21/l
17/22 anonim válasza:
Magyaros és hasonló jellegű pizzák. Kolbász, bacon, hagyma, és jó csípős :)
18/22 anonim válasza:
hawaii, többféle sajtos, sonkás-kukoricás
19/22 anonim válasza:
Pizza Hut étteremnek van a "CLUB" nevezetű pizzája. Imádom: paradicsomos alap, bacon, sajt, jégsaláta, paradicsomcikkek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!