Heti hányszor szoktál gyorséttermi ételt fogyasztani?
Csatlakozom az 5-öshöz .
Mekiben kb. 13 éve nem jártam , gyrost, mennyi (?) durván 5-6 évvel ezelőtt ettem utoljára, de azt is csak azért mert ingyen volt a kajáldába a melóhelyemen . Pizzát házi-készítésűt (tésztáját), itthon sk . Kb. 2 évvel ezelőtt vettem egy szelet pizzát egy pékségbe, mint a hányás olyan íze volt, azóta sem .
Egyszer sem!
De csak hogy ne hazuttoljam meg magam , egy évben egyszer a bűnözés kedvéért, és hogy emlékeztessen mennyire nem az én kajám-helyem. Miután totál elszokott a rosszminúségű kajáktol szép lassan hála ég a szervezetem.
Rendkívül rossz gyors éttermek, főleg meki burgerint és társai helyszínét válsztani mint ételforrás a szervezetednek, főleg hosszútávon.
Mű, semmi rost, semmi vitamin, semmi tápláló amire szükség lenne a szervezetnek,semmi valódi élelem benne.
Komolyan ajánlanám minden embernek: Tóth Gábor, élelmiszer ipari mérnök videóit. Itt ellehet kezdeni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!