Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen a makaron?

Milyen a makaron?

Figyelt kérdés

fotókon már láttam, de még nem ettem

Milyen az íze?

Milyen a tésztája?

Mivel van megtöltve?

Mire hasonlít esetleg?

OLyasmi mint a linzer?

2016. márc. 14. 19:19
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Rengeteg ízben van, rengeteg töltelékkel, én ettem málnásat csokis töltelékkel, meg pisztáciásat azt hittem az is csokis töltelékkel volt. Nem olyan, mint a linzer, puhább és szétomlik a szádban, én nagyon szeretem :) Nem tudnám semmihez hasonlítani, nem nálunk hagyományos tésztából készül.
2016. márc. 14. 19:53
 2/9 anonim válasza:
47%
Kicsit a habcsókhoz hasonló az állaga. Két lap közé pedig lekvárt kennek. Különböző ízekben lehet kapni, én már ettem rózsavizeset is. Megmondom neked őszintén, hogy nekem nem igazán ízlett, mert nagyon édes volt. :/
2016. márc. 14. 19:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Maga a tészta kb mandulalisztes habcsók. A töltelék meg bármilyen lehet.
2016. márc. 14. 19:55
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem túlságosan édes. A marcipán töménységéhez, és a mignon alapízéhez hasonlít.

Szerintem léteznek sokkal jobb sütemények is.

2016. márc. 14. 19:56
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Nekem sem izlett, tul draga es felkapott ,pedig nem olyan jo.
2016. márc. 14. 20:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A házi hapcsókhoz hasonlít, ízre, állagra egyaránt. Nem olyan kemény mint a bolti habcsók, hanem puhább, omlósabb. Tulajdonképpen az is, csak ebben van mandulaliszt.
2016. márc. 14. 20:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
"hapcsók" :) :) Tiszta hülye vagyok! :) Szóval habcsók :) :)
2016. márc. 14. 20:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Én sós karamelleset ettem, isteni volt :) De annyit nem ér meg, amennyiért árulják, túl felkapott lett. persze azért kóstold meg egyszer.

A tésztája olyan mint a habcsóké, ahogy ellőttem írták, főleg hogyha nincs teljesen kiszárítva, és még ragacsos belül. Különböző krémekkel van megtöltve, vajas krémek, lekvár, csokikrém stb.

Nem, egész más mint a linzer, sokkal édesebb, töményebb.

2016. márc. 15. 11:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Pici habcsók, pici krémmel. Semmi különleges.
2016. márc. 15. 22:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!