Ajanlatok reggelihez? Egeszseges reggeli?
Én mostanában a következőt szoktam. Este kiveszek a fagyasztóból egy marék gyümölcsöt és kiolvasztom egy müzlis tálban (vagy feldarabolok egy kivit, vagy ilyesmi, a lényeg, hogy reggelre ott a gyümölcs).
Ehhez reggel teszek 125 g túrót (kb. ennyit, mivel 250 g egy csomag, annak a felét teszem bele), pár evőkanál tejfölt és egy kis porcukrot. Ezt mind összekeverem, aztán bekanalazom.
Hogy ez a te elveid szerint egészséges-e, azt nem tudom, gyorsnak gyors, fehérje van benne elég sok és gyümölcs is, amit írtál.
Saláta / rozsos/magvas zsemle
+ eper/körte/alma + dió/mogyoró/mandula + egy pici méz + kecskesajt/brie/camembert
+ Avokádó+főtt/sült tojás
+ Avokádó+mozzarella+koktélparadicsom
+ Mangó+túró+méz
+ cukkini/uborka + répa + szezámmag
+ avokádókrém
+ padlizsánkrém
+ paprika+feta+olajbogyó
+ marinált gomba+feta
+ paradicsom+mozzarella+bazsalikom+olajbogyó
Műzli, túró vagy joghurt friss gyümölcsökkel, vegyél minden napra egy fajtát és egyél minden nap másmilyet
Esetleg mandulatej, mogyorótej
Zabkása: csak zabpehely és tej kell hozzá. Annyi zabpelyhet teszel egy tanyerba amennyit enni szeretnel, felontod annyi tejjel amennyi befedi és a mikróba teszed 3 percre. Utana kiveszed megvarod hogy kihuljon es eheted is.
Smoothie: nagyon konnyu es finom is. Kiserletezhetsz mindenfele gyumolcsel es zoldseggel. Vagy interneten nezhetsz recepteket
Bármilyen tojásos reggeli: rántotta,tükörtojás,omlett ezek mind fehérje dúsak
Saláta: az egyik legegyszerűbb étel
Remélem tudtam segíteni☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!