Jókat tudsz kérdezni, sok van. Az egyiknek nincs is neve (a zöldségcurry távoli rokona, de tandori masala, borsó, főtt tojás, paradicsom van benne, ami a zöldségcurrynkben pont nem), de az szuper. A tojáspörkölt is az. Á, szinte minden, ami szinte csak tojásból, zöldségből s esetleg olajos magvakból van, csak ha főtt a sárgája, akkor legyen szaftos a cucc.
Paradicsomos káposzta, borsófőzelék (de csak ha van benne pirospaprika és nincs benne hozzáadott cukor)...
Régen a töltött káposzta és a paprikáskrumpli volt a 2 nagy kedvenc, de változtak az idők. Azért még kellemesen gondolok rájuk, ahogy a köleskrémre (körözöttes ízesítés), a tejberizsre, a tökfőzelékre és a rakott krumplira is.
De a Pataki-tálban sült szarvas almás krumplipürével is ott van. Vagy a sima sült lazac sült zöldségekkel.
Lecsó, palacsinta (de csak ha nagyon tojásos, mindkettőre igaz ez)...
Nehéz kiválasztani egyet :) De ha muszáj, legyen: piskótatorta. Jelenlegi kedvencem s kvázi egyetlen reményem a szálkásításra (nincs benne sok zsíros krém ám, úgy kontraproduktív lenne). Úgyhogy napi 1-2 piskótát sütök naponta, egyelőre nagyon élvezem.
"# 14/14 Időpont ma 09:39
Én is észrevettem, de már meg sem kérdeztem, hogy miért kell lepontozni bárkit, aki normálisan válaszol egy ilyen jellegű kérdésre. Párszor rákérdeztem, de még egyik agyatlan troll sem volt képes válaszolni.
Sajnos tudomásul kell venni, hogy vannak olyan mentálisan sérült emberek, akiknek ez az egyetlen örömforrásuk. Ne sajnáljuk tőlük ezt a kis örömet!
( Mindenesetre én is adtam mindenkinek egy zöld pacsit.)
A paradicsomszósz és a tészta bármilyen változata. Állítom egész nap ketchup szagom van :D
Bolognai, pizza, paradicsomos húsgombóc, paradicsomos tonhalas tészta, de szeretem a rakott krumplit is, meg az igazán jó burgereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!