Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc ételed?

Melyik a kedvenc ételed?

Figyelt kérdés

2016. márc. 9. 20:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%
Paradicsomleves,frankfurti leves,rántott karfiol-, sajt,Rakott burgonya,Carbonara,Bolognai,Zöldségleves :)
2016. márc. 9. 22:33
 12/19 anonim ***** válasza:
80%

Jókat tudsz kérdezni, sok van. Az egyiknek nincs is neve (a zöldségcurry távoli rokona, de tandori masala, borsó, főtt tojás, paradicsom van benne, ami a zöldségcurrynkben pont nem), de az szuper. A tojáspörkölt is az. Á, szinte minden, ami szinte csak tojásból, zöldségből s esetleg olajos magvakból van, csak ha főtt a sárgája, akkor legyen szaftos a cucc.

Paradicsomos káposzta, borsófőzelék (de csak ha van benne pirospaprika és nincs benne hozzáadott cukor)...

Régen a töltött káposzta és a paprikáskrumpli volt a 2 nagy kedvenc, de változtak az idők. Azért még kellemesen gondolok rájuk, ahogy a köleskrémre (körözöttes ízesítés), a tejberizsre, a tökfőzelékre és a rakott krumplira is.

De a Pataki-tálban sült szarvas almás krumplipürével is ott van. Vagy a sima sült lazac sült zöldségekkel.

Lecsó, palacsinta (de csak ha nagyon tojásos, mindkettőre igaz ez)...

Nehéz kiválasztani egyet :) De ha muszáj, legyen: piskótatorta. Jelenlegi kedvencem s kvázi egyetlen reményem a szálkásításra (nincs benne sok zsíros krém ám, úgy kontraproduktív lenne). Úgyhogy napi 1-2 piskótát sütök naponta, egyelőre nagyon élvezem.

2016. márc. 9. 23:30
 13/19 anonim ***** válasza:
89%
Rántott csirkecomb hagymás törtburgonyával, tejfölös uborkasalátával
2016. márc. 10. 00:02
 14/19 anonim ***** válasza:
90%
Látom, megy a lepontozás megint. Hogy lehet valaki számára "nem hasznos" az a válasz, hogy x.y. nicknek mi a kedvenc étele? Csak azért is nyomok mindenkire egy zöldet, még ha le is csúszom a ranglistán :)
2016. márc. 10. 09:39
 15/19 anonim ***** válasza:
80%

"# 14/14 Időpont ma 09:39

Én is észrevettem, de már meg sem kérdeztem, hogy miért kell lepontozni bárkit, aki normálisan válaszol egy ilyen jellegű kérdésre. Párszor rákérdeztem, de még egyik agyatlan troll sem volt képes válaszolni.

Sajnos tudomásul kell venni, hogy vannak olyan mentálisan sérült emberek, akiknek ez az egyetlen örömforrásuk. Ne sajnáljuk tőlük ezt a kis örömet!

( Mindenesetre én is adtam mindenkinek egy zöld pacsit.)

2016. márc. 10. 11:03
 16/19 Sunshinedoll ***** válasza:
85%

A paradicsomszósz és a tészta bármilyen változata. Állítom egész nap ketchup szagom van :D

Bolognai, pizza, paradicsomos húsgombóc, paradicsomos tonhalas tészta, de szeretem a rakott krumplit is, meg az igazán jó burgereket.

2016. márc. 10. 11:51
 17/19 anonim ***** válasza:
84%
Szejtánpörkölt vegyes savanyúval és noklival. Nyam!
2016. márc. 10. 21:45
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Bolognai spagetti és gyros tál :3
2020. jan. 28. 11:55
 19/19 anonim ***** válasza:

Bolognai spagetti. :D

17/L

2021. jan. 5. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!