Evett már valaki itt babos browniet?
Sajnos nem, de mi azzal a gond? Babot láttam már sütireceptekben, mochiban pedig a kedvenc töltelékem az édes babkrém (bár ahhoz speckó bab kell, de akkor is csak bab és babíze van, csak édeskés).
Én nagyon nyitott vagyok dolgokra, most épp egy hosszas piskótakorszakba kezdtem, napi kétféle készül és a legelemibb ötleteim is sok hétre lehetnek elegendők, pedig mindössze a liszt szerepkörbe tartozó hozzávalót változtatom... Bab nem lesz közte, mert száraznak kell lennie és amúgysem élek ilyesmivel. Gesztenyeliszttel biztos jó lenne, de nem szeretem a gesztenyét. Az már majdnem bab, legalábbis nekem hasonló :D
Brownie téren céklát használtam már, talán répát is, azok természetesen nagyon jók, hisz édesek. De a brownie annyira kakaós, hogy elég nehéz olyan zöldséggel elrontani, aminek nincs jellegzetes, a sütit ütő íze. A bab olyan kis semleges, ezért használják sütikben is néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!