Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Evett már valaki itt babos...

Evett már valaki itt babos browniet?

Figyelt kérdés
Nekem szörnyen hangzik a recept és el nem tudom képzelni, ki találhatott ki ilyen borzalmas dolgot, de azóta csak erre tudok gondolni. Mégis milyen? Zabkásakirálynőnél láttam a receptet, de gugliban is van pár.
2016. márc. 5. 00:48
 1/4 anonim ***** válasza:
34%

Sajnos nem, de mi azzal a gond? Babot láttam már sütireceptekben, mochiban pedig a kedvenc töltelékem az édes babkrém (bár ahhoz speckó bab kell, de akkor is csak bab és babíze van, csak édeskés).

Én nagyon nyitott vagyok dolgokra, most épp egy hosszas piskótakorszakba kezdtem, napi kétféle készül és a legelemibb ötleteim is sok hétre lehetnek elegendők, pedig mindössze a liszt szerepkörbe tartozó hozzávalót változtatom... Bab nem lesz közte, mert száraznak kell lennie és amúgysem élek ilyesmivel. Gesztenyeliszttel biztos jó lenne, de nem szeretem a gesztenyét. Az már majdnem bab, legalábbis nekem hasonló :D

Brownie téren céklát használtam már, talán répát is, azok természetesen nagyon jók, hisz édesek. De a brownie annyira kakaós, hogy elég nehéz olyan zöldséggel elrontani, aminek nincs jellegzetes, a sütit ütő íze. A bab olyan kis semleges, ezért használják sütikben is néha.

2016. márc. 5. 01:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Babos browniet nem, de jégkrémet, illetve hola-holat igen (mind a kettőben, vörös bab féle bab volt). Szerintem nem rossz, mivel beszívja a cukrot, így annyira nem is érződik az íze.
2016. márc. 5. 09:06
 3/4 anonim ***** válasza:
halo-halo nem hola :)
2016. márc. 5. 09:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szörnyen hangzik, de próbáld ki, teljesen normális süti íze van, csak alacsonyabb a szénhidrát és magasabb a fehérjetartalma.
2016. márc. 6. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!