Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ismertek olyan embereket,...

Ismertek olyan embereket, akik nem szeretnek enni? Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
Én szeretek, de csak akkor, ha igazán éhes vagyok. Nem szeretek nassolni, és inkább csak azért eszek, hogy jóllakjak, nem az evés öröméért. Ti szerettek enni?
2016. febr. 17. 18:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Hedonista vagyok, édesszájú és szeretem a hasamat is, sőt főzni és kísérletezni és táplálkozásról tanulni :D

Nagyon éhesen nem esik jól az evés. Normálisan éhesen OK, "éppenséggel tudok még enni" állapotban is, talán akkor tudom legjobban élvezni... Nagyon extra esetben alap jóllakottság mellett is fér még belém (mint sokaknak, nekem is külön gyomrom van édességre) - de ha valóban jóllaktam, akkor persze nem eszem, az étvágyam negatív értéket vesz fel...

Néha pedig még engem is zavar, hogy ilyen sűrűn kell enni... Általában azért elvagyok vele :)

De az életmódváltás és fogyás közben nekem is elmaradt a nassolás, azt hiszem. Poénos, de kizárólag éhségcsillapítás okból eszem nassnak számító dolgokat.

Ha már eszem, élvezzem, szinte mindig olyan ételeket eszem, amiket nagyon-nagyon szeretek.

2016. febr. 17. 21:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem szeretek enni és főzni se.Összedobok valami szendvicset és kész.Simán végigülök egy 2-3 fogásos ebédet evés nélkül,ha abban az időpontban épp nem vagyok éhes.Kedvenc ételem,sütim,édességem nincs.

Régebben próbálkoztam főzéssel,normál evéssel,mert nőknek illik főzni meg minden,de állandóan hányingerem volt a kajaszagtól,úgyhogy hagytam a fenébe.

2016. febr. 18. 10:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Fogyózom, tehát sokszor nem azt/annyit eszem, amit/amennyit legszívesebben szeretnék, így is csak lassan olvadnak a kilók.
2018. nov. 4. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!