Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hízáson kívül mi bajom lehet...

Hízáson kívül mi bajom lehet ha sok csokit eszek?

Figyelt kérdés
2016. jan. 3. 21:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Mennyi az a sok? Nem hinném, hogy különösebb bajod lenne tőle, ha amúgy egészséges vagy és a többi ételed kellően kalóriadús... Jó, biztos vannak előnytelen pontjai, de hogy ebből valami érzékelhető baj legyen...

Azért én inkább a szénhidrátszegényebb csokikra koncentrálnék, csak nem mindegy, hogy 54% cukor, 18% vagy jóval alatta...

2016. jan. 3. 21:48
 2/15 Phoney ***** válasza:
100%

Átlagos csokoládéknál a cukor lehet problémaforrás, ezektől ugyanaz lehet a bajod, mint a túl sok cukortól általában.

Ha tényleg irtózatos mennyiséget tolsz magadba (mondjuk napi többszáz gramm étcsokit), akkor esetleg a benne lévő koffein és teobromin is sok lehet a szívednek, de annyit azért nehéz megenni napi szinten.

2016. jan. 4. 09:55
 3/15 anonim ***** válasza:
Pattanásaid is lehetnek tőle, főleg, ha még mogyorós is.
2016. jan. 4. 10:44
 4/15 anonim ***** válasza:

Pár tábla csokit azért nem nehéz megenni, bár nekem sosem volt annyira gusztusom :) Inkább kávét ittam literszámra sokáig. Nekem nem lett tőle bajom, de tuti van, akinek ártana.

De igen alapvető kérdés, hogy mennyi az a sok...

2016. jan. 4. 13:18
 5/15 A kérdező kommentje:
Milka a kedvencem, napi 2kávét iszom,4-5kávéról kiugorna a szivem a helyéröl!Nem iszom,nem dohányzom,szénsavasat nem ihatok,crohn beteg vagyok!
2016. jan. 4. 13:31
 6/15 Emili ^^ válasza:
100%
Például romlanak a fogaid.
2016. jan. 4. 19:56
 7/15 anonim ***** válasza:
43%
Á semmi, csak a hízás összes velejárója. Diabétesz, szívproblémák, ízületi bántalmak, lelki megnyomorodás. Egészségedre!
2016. jan. 5. 19:41
 8/15 anonim ***** válasza:
55%
Fog problémák, érrendszeri gondok, magas koleszterin, szív panaszok, kiütése, cukorbetegség, máj panaszok, és annak függvényében, hogy a csokiban lévő cukor az természetes vagy szintetikus a rák bármelyik fajtája.
2016. jan. 6. 23:20
 9/15 anonim ***** válasza:

Még mindig nem írtad, mennyi a sok.

Amúgy talán a dokumentáltan leghosszabb életű ember evett heti egy kiló csokit? A genetika az aduász, de azért tegyünk meg, amit tudunk, az egészségünk érdekében... Nekem is jók a génjeim (ha ez a fogaimra nem is vonatkozik), de azért apait-anyait bele akarod adni, hogy hosszú, egészséges, fitt életem legyen.

A táplálkozás alapvetően fontos, s persze a mozgás is. Fontos az élvezet, főleg egy hedonistának, de inkább egészséges kereteken belül hozom össze azt is, számomra igazán nem nehéz, annyi jó étel van, nem kell kifejezetten egészségtelennek lennie.

2016. jan. 7. 14:42
 10/15 A kérdező kommentje:

187cm vagyok,94kg!

A betegségemre szedtem szteroidokat és felszerelés tőle 5-6kilót!

2016. jan. 7. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!