Melyiket választanád ezek közül?
Figyelt kérdés
ez egy báli menüsor, csak a főételeket írom ide, mert a többi ugyanaz:
1. Texasi csirkecomb
Zöld spárgával töltött sertéskaraj
Sajtos burgonyapüré
2.Joghurtban pácolt jércemell
Óvári sertésborda
Rozmaringos burgonya
3.Hortobágyi betyárpecsenye
Sok magvas pulykamell
Vegyes köret
2010. márc. 25. 15:51
12/21 anonim válasza:
a középsőt, mert az első csípős, és nem mindenki szereti, a 3. meg fröcsköl, és nem biztos, hogy ez a ruhának jót tesz.
14/21 anonim válasza:
Te, az nem pörkölt, hanem pecsenye, az is fröcsköl? szerintem ez nem szaftos.. aztán ki tudja, lehet neked van igazad.
én az 1-re vagy a 3-ra szavazok. De én ezt az ottani hangulatomban tudnám csak eldönteni:)
15/21 anonim válasza:
1 vagy 3
Az elsobol a ket husi a hivogato, a masodikbol a rozmaringos burgonya, a harmadikbol a sokmagvas pulykamell es a vegyes koret.. Most hogy igy olvasom, megeheztem:D
19/21 anonim válasza:
Egyiket sem, mert nem eszek húsosat. Kár, hogy a vegetáriánusokra nem gondoltak :-/ Ilyen bálba nem megyek éheskedni xD
20/21 A kérdező kommentje:
van vega menü is, csak nem írtam ki!
nyugi, a vegákra is gondoltak :)
2010. márc. 26. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!