Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi lesz ha megiszok egy kis...

Mi lesz ha megiszok egy kis pohár pálinkát?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és ballagásomra bulit tervezünk és keresztapukámék beszélték hogy majd koccintunk egy pohár pálinkával (nemtudom, hogy mekkora a pohár sztem max 1-2 cent vagy nemtudom) az a lényeg hogy különösebb bajom lenne tole? ( kb egy fél deci bortol semmi bajom..)

2015. dec. 18. 18:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Ennyire hülye nem lehetsz, de most tényleg... semmi bajod nem lesz tőle!
2015. dec. 18. 18:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz ennyitől. De ha még nem kóstoltad és valami jó kis falusi házi pálinkát fogsz inni akkor max elkezd folyni a könnyed, krákogsz meg kiesik a szemed. Legalábbis velem hasonló történt :D
2015. dec. 18. 18:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Bajod nem lesz, max jól érzed majd magad. :d
2015. dec. 18. 19:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Visszagondolva én 14 éves voltam mikor először szilveszterkor berugtunk a haverokkal... Mit is mondjak nem tudtuk,hogy 8 emberre sok lesz a 2 liter pálinka,a sok bor,sör,pezsgő,jager... Mindenki offra ütötte ki magát,hiszen akkor ittunk először többet.. És mivel gyorsan adogattuk körbe az üveget,így nem is éreztük a hatást mert nem vártunk fél órát,hanem baromi gyorsan ittunk.::D De valószínűleg 1-2-3 feles pálinkától nem lesz bajod csak kajáljál előtte rendesen.
2015. dec. 18. 19:10
 5/6 A kérdező kommentje:
ahh dejoo, koszi a vaalszokat :D
2015. dec. 18. 19:46
 6/6 anonim válasza:

fél deci bortól semmi bajod?

THUG LIFE

2016. jan. 10. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!