Hol lehet kapni amerikai mogyorókrémet? LIDLben honnan tudom, hogy mikor árulnak?
Figyelt kérdés
Mivel nagyon megragadott ez a mogyorókrém amit a mamámtól kaptam mikor még élt szeretnék énis venni. ő is aztmondta hogy a lidlben lehet venni de ott csak bizonyos időnként
ja és az ilyen válaszok nem érdekelnek hogy "hát amerikában" vagy az ilyen stílusú válaszok.. köszi :)
2010. márc. 20. 12:52
11/12 A kérdező kommentje:
ja igen láttam énis nemrég lidl-ben, de nagyon drága, vagyis éppen annyi pénzem nem volt :)
2011. márc. 3. 17:29
12/12 anonim válasza:
400 körül van, azt hiszem. Bár az akció 3 hete volt, de nálunk, még mindig van belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!