Azokat az ételeket, amiben héjas kagyló van, például paella, kagylós tészték, hogyan, mivel illik enni?
Figyelt kérdés
2015. nov. 8. 20:38
2/8 A kérdező kommentje:
Igen. A héjas kagylót hogyan?
2015. nov. 8. 21:08
3/8 Bob the builder válasza:
úgy hogy amikor a kagyló megfő (megdöglik) kinyílik a héja és kitudod piszkálni a húst
alternatív megoldásként feltudod szúrnia villára a házát
4/8 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat, azért még várok, hátha valaki mond olyan megoldást, amit én is végre tudok hajtani, mert ez az egy villával kipiszkálás nekem nem megy.
2015. nov. 8. 21:52
6/8 anonim válasza:
Hejas kagylot , helyaban , de viszont nagyonn eteermekben ajalanak kulon erre ki alakitott feszito kanalat es persze citromos vizet a kezedre :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Azt hiszem, nyilvános helyen továbbra is kerülni fogom az ilyen ételeket, mert változatlanul nem látom át, hogy a levesben úszkáló kagylót hogy tudnám illedelmesen kihalászni, és kézzel megenni, miközben a leves csöpög róla... :) Marad az otthoni kagyló-evészet :)
2015. nov. 23. 14:33
8/8 anonim válasza:
speciális kagylófogóval (vagy kanállal) es ez nem azon mullik hogyan illik vagy nem , minden etteremben ahol a menun szerepel ilyesmi , ott van is hozza evo eszkoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!