Miért vagyok éhes, ha több litert iszom?
Ha éhes vagyok, de megiszom mondjuk 2 liter cukormentes teát, vagy vizet, akkor miért maradok ugyanúgy éhes? Nem telitődik meg tőle a gyomrom? Ugyanúgy belémfér egy nagy tál spagetti 2 liter tea után, mint anélkül!
A gyomor így tudja, hogy ami belemegy az nem egy szénhidrát és kalóriadús valami, hanem csak sima tea/víz/zero cola?
köszi! 16/f :)
Értelmes szervezeted van, nem állítja le az "éhes vagy. üzemanyag kell" jelzést, ha nem kapja meg, amire szüksége vanm.
Én pont ilyen vagyok, teljesen logikusnak tartom ezt.
A térfogat valamicskét segíthet a jóllakásban, de önmagában nyilván nem szünteti meg az okot, ami miatt éhes vagy, így logikus, hogy az éhség is marad, bármit is írnak egyesek, hogy ők egy pohár víztől is jóllaknak.
Ha én megiszom 2 liter finom, kellően zsíros levest,akkor sem múlik el az éhségérzetem. Olyankor feszülő gyomorral vagyok éhes, pokoli. De logikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!