A Tibi csoki mennyire ízlik?
amikor csokimániám volt, akkor se kellett nagyon.
De milka sem, undorítóan édes.
talán boci. meg merci, de ugye az más kategória
Étcsokija finom. Meg az epres, ananászos töltött étcsokit is szeretem.
Mondjuk én eleve az étcsokikat szeretem. Szóval nekem egy Milka pl. iszonyatosan émelygős.
Szerintem jó, az egyik legjobb, csak éppen sose veszek belőle tejcsokit.
Ha tejcsokit akarok enni, milkát veszek, de az ritka, mert alapvetően nem szeretem a tejcsokit.
A tibinek viszont van egy kiváló étcsokija, rá van írva egy karikába egy "60"-as, 60% kakaótartalmú.
Az egyik legjobb étcsoki, (bár ez szubjektív) ár/érték arányban viszont mindenképpen az egyik legjobb, ez viszont tény.
Én igazából akkor találkoztam először vele, mikor Hajós Andrással kezdték reklámozni. Na már ott elvágta magát, nem szeretem azt az embert. De mondom, jaj de jó, magyar csoki, hát kóstoljuk meg...hát az íze se nyerte el a tetszésemet. Azóta szerintem nem is ettem. Ez mikor lehetett...5-6 éve talán?
Milka pártján állok én is :) Ha étcsokit szeretnék, akkor meg eurós boltban vásárolok Lindt csokit.
A bonbonettitől nem csak az xar.
Az ilyen grandoletti félék elmennek, de a többi dolog...talán még dunkavaics, meg franciadrazés, ha az csinálja. meg cheryy queen?
mondjuk annio ingyen ehettem a gyárban diákmunkán édességet, de nem kellett mégse...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!