Pulykamellfiléből mit csináljak?
bepácolod, olaj-fokhagyma-delikát
tepsibe rakod, családi tejfölt kikevered 1 db egész tojással, tetejére öntöd a húsnak és annak a tetejére pedig sajtot reszelsz.Megsütöd.Mivel kloffolt húsról beszélek ezért a sajt pirulásáig sütöd.A húst egymás mellé rakd le a tepsibe, nem kell hézagnak lenni a húsok között.
Nem lehet abba hagyni:
A mellfiléket enyhén kloffold, majd forgasd meg 8 dkg lisztbe, melyet fűszereztél 1 kávésk. majorannával, -sóval, -pirospaprikával,- delikáttal, ha szereted a borsot akkor rakhatsz bele azt is, ugyanúgy 1 kévésk.-lal.
A megforgatott melleket szorosan rakd vajazott tepsibe, ha maradt liszted szórd rá, karikázz rá hagymát, önts rá 1 dl vizet, reszel rá sajtot, borítsd be tejfölel, melyet elkavartál étolajjal.
Alufóliával borítsd le, 40 percig legyen így a sütőbe, majd vedd le az alufóliát, még rakd vissza sütni hogy avíz lemenjen róla. Krumlipürével isteni pulykás ebéd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!