Buger king vagy McDonalds?
Tudom,hogy nem az egészség szentéje egyik sem,de melyiket választanátok,melyiket szeretitek jobban?
Én a BK-t favorizálom jobban,mert nem annyi,hogy 1 negyed centi vastag hús 3 szelet uborka 2 pötty ketchup,hanem azért pakolnak bele rendesen és sokszor olcsóbb is.
Én mindkettőt szeretem, nem tudok választani.
Meki: krumpli, BigMac, sajtburger
BK: Whopper (kedvenceim: hot chili, western), chili cheese nuggets, Extra Long Chili Cheese, Deluxe Chicken
Amúgy nem olyan egészségtelen, mint amilyennek sokan gondolják. :) Én 15 éve fogyasztom rendszeresen (heti 1-2 alkalom) és nincs semmi bajom, mert mellette sportolok és a hét többi napján rendes kaját eszek.
KFC:
Kentucky fried chicken - Kentucky Scheiß ficken.:D
Nekem is a KFC-ben a Grander ízlik a legjobban, abban tényleg van cucc.
A Mekiben a sajtos mcroyalt szeretem, a krumplijuk pedig a KFC-snél is finomabb. A többség hambijukat annyira nem szeretem, pl. most is a kuponjaik nagy részén Big Mac van... akkor már inkább eszem mást. A majonézes öntetek nem a kedvenceim, a sertéshúsosak sem.
A BK-ban finom a hús és általában jobb a fűszerezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!