Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » 100g (egy adag) joghurtban...

100g (egy adag) joghurtban 6,1 g cukor soknak számít?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom elég relatív az, hogy mi számít soknak, szerintem nem, de én most a ti véleményetekre vagyok kíváncsi.

Ti vennétek ilyen joghurtot?

Több cukrot nem vinnék be a szervezetembe ettől a 6,1 g-tól eltekintve. (Uzsira, homemade zabkeksz mellé gondoltam, utána pedig edzek)

2015. szept. 12. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha azt nézzük, hogy a csokiban 40+ g cukor van 100 grammban akkor nem sok. :D
2015. szept. 12. 15:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Végül is..... :D :D
2015. szept. 12. 15:32
 3/4 Draki ***** válasza:
Készítsd magadnak a joghurtot és akkor tutira nem kerül bele semmi amit nem akarsz. Én is magamnak csinálom oltóanyaggal. Piszok egyszerű és brutálisan finom.
2015. szept. 13. 07:44
 4/4 anonim ***** válasza:
A házi joghurtban is van tejcukor... Amúgy egy adag nem 100g, 150-175-200 már inkább. Szerintem nem sok, hacsak nem vagy ketogén diétán. Viszont ha a CH-t ennyire szigorúan nézed akkor olvass utána hogy vannak élelmiszerek, amik annak ellenére hogy alacsony a GI-jük, az inzulinszintet mégis megemelik. Ezen a listán első helyen a tej és a joghurt szoktat szerepelni (sajnos :( ).
2015. szept. 13. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!