A ti gyereketek megeszi a menzás kaját az iskolában/óvodában? Milyen ételeket ettek iskola/óvodakezdés óta?
En azt latom, h megeszik, nem mindet szeretik, ma pl Minestrone leves volt, a gyerekek azt mondtak, h pizzaizu a leves, nem finom.
A teljeskiorlesu kenyerek, zsomlek nem furcsak nekik, csak a par zoldsegkrem ami nem aratott osztatlan oromet.
12 évig voltam menzás...sose értettem minek főznek tökfőzeléket, mikro konkrétan a moslék mennyisége erősen közel járt a beérkezett mennyiséghez...kollektív utálatnak örvendő ételeket hiába egészséges, nem értem minek feltenni az étlapra... úgysem eszik meg! Ezt kéne igazából figyelembe venni, mert persze van egy csomó étel, amik a szakács igénytelenségétől csak jobb lett, például a csomós tejbegríz finomabb mint a csomótlan, és a menzán mindig csomós...
A milánói receptje mai napig érdekelne, mert olyat én azóta se ettem sehol,b ár gimnáziumban annyival módosult a recept, hogy telk*rták répával....mintha észrevették volna, hogy van egy finom étel, gyorsan rontsuk el...
Közben persze voltak nagoyn érdekes kreációk, a polgármester látogatása után a makarónihoz indokolatlan rántott csirkeszelet került a tányérra...nyilván egyszeri alkalommal...
a kenyér olykor penészes volt, alaposan meg kellett vizsgálni...
Amit az ember nem szeret azt nem fogja megenni, hacsak nem létkérdés, ez a gyerekre hatványozottan érvényes...nyilván lehet cseszegetni az embert, hogy bezzeg, ha éheznél, dehát ha az ember egyszer nem éhezik, miért ennek olyat aminek a szaga is ijesztő?
Van amit megeszik, van amit nem.
Amire emlékszem, tegnap zellerfőzelék volt az ebéd (ki van függesztve mindig a heti menü), ő azt mondta főzelék amiben sajt volt. 3 éves, nem mindig lehet komolyan venni, amit mond, múlt héten egyik nap szerinte minden étkezésre tejbegrízt kaptak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!