Mit csinálnál kb.4 kg őszibarackból?
én tuti eltenném télre(hirtelen forrázás és fagyasztás)
plusz lekvárnak
ivóléként először tesztelném, hogy a gyerekek innák e egyáltalán, mert az én gyermekemnek valahogy abszolut nem mindegy, hogy épp melyik őszibarit csináltam(van, hogy rokontól kaptunk, van hogy innen veszek, onnan veszek, a szomszéd barackja ízlik neki annyira hogy eszi is issza is, mamáét meg nem..)
Őszibarackos túrótortát
Reggelire elvinném natúr joghurttal nagyon finom, a gyerekek is ehetik (az 1 éves attól függ, ha épp most lett 1 talán még nem, de ha már kicsit nagyobb, akkor ő is kaphat kicsit).
Sültek mellé, salátába is nagyon jó, pl.: grillezett baracksaláta lilahagymával, vagy rukkolasaláta fetával és grill barackkal, de natúran sült húsok mellé is kellemes akár tejszínes szószban akár egyszerűen sütve a barack. Esetleg készíthetsz belőle barackkrémlevest is, melegen is lehet enni, nem csak hidegen - a barack egyébként sósan is elkészíthető, amennyiben nem szeretitek az édes leveseket.
Vagy smoothie, lassi, jégkrém is lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!