Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A Kindertojásban most minion...

A Kindertojásban most minion figurák vannak?

Figyelt kérdés
Félálomban láttam a Kindertojás reklámját a tévében, és mintha az lett volna benne, h most minion figurák vannak a Kindertojásban. Keresztlányom imádja őket, szóval meglepném, ha tényleg így van. :)

2015. aug. 30. 14:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%

Igen.

A virágosban meg Én kicsi pónim meg valami másik valami, ami ilyen pónilányok, ekvesztia vagymiazsiteeeen lányai

Minden 5.ben persze.

Hajrá :D

2015. aug. 30. 14:39
 2/11 A kérdező kommentje:
Ő kifejezetten ezekért a minionokért van oda, állandóan őket rajzolja :D Mit jelent az, h minden ötödikben? Nem minden tojásban van minion?
2015. aug. 30. 14:42
 3/11 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem mindegyikben.

A többiben van kirakó, kisautó, virágtündér, állatos figura...:D

tavaly télen rá voltam kattanva, a disney tündérekre, olyan kis szépek. (pedig mindjárt 30 leszek :D )

2015. aug. 30. 14:46
 4/11 A kérdező kommentje:
Ez de szemétség, mikor én voltam gyerek (nem volt az olyan régen, 24 vagyok még csak), akkor minden tojásban volt fősorozat figura.
2015. aug. 30. 14:48
 5/11 anonim ***** válasza:

a tescoban drága, 280 körül van, spar, intersparbanban csak 240 körül. eurós boltban ne vegyél, nem tudom, mit csinálnak vele, de a csokija is más volt.

Pár hét múlva jobban megérkeznek az ilyenek, pont most írta valaki, hogy nyáron nem szeret ferrero ilyet forgalmazni, hogy minőséget garantálni tudja...de ettől függetlenül is várhatsz, mert ki tudja.

Én málnás kinder pinguit se láttam, pedig reklámozták egész nyáron. nahh nem mintha meg tudnám enni...

2015. aug. 30. 14:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát, amikor én voltam gyerek, akkor se mindegyikben volt, nem tudom, mire emlékszel vagy milyen mákod volt :)
2015. aug. 30. 14:49
 7/11 A kérdező kommentje:
Én arra emlékszem, h volt olyan mikor "üresjárat" volt a Kindertojásnál, akkor voltak a tojásokban ilyen kirakósok, meg egyebek, majd volt vmi fősorozatos (aktuális, népszerű mesefilm, vagy hasonló) pár hét. Ezek váltották egymást. De ha hirdették, h most a Kindertojásban X mesefigura van, akkor mindegyikben az volt. Én erre emlékszem, persze, akkor lehet, h tényleg nekem volt nagy mázlim :D
2015. aug. 30. 21:01
 8/11 anonim válasza:
Nem mindegyikben van. Én 3 db kinder tojást kaptam és 2-be volt minion.
2015. szept. 17. 15:58
 9/11 anonim válasza:
emberek!3 figura érdekklődne!megvenném!akinek van feleslegbe a pisztolyos, a király és a katona irjon!köszi
2015. szept. 25. 18:16
 10/11 anonim válasza:
2015. dec. 14. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!