Milyen nasit ajánlotok? Ti mit szoktatok rágcsálni?
Figyelt kérdés
Olyan nasit keresek, ami nem "hétköznapi".
Tehát nem popcorn, ropi, nachos, chips, magvak, stb.
Ti mit szoktatok filmnézés közben eszegetni??
2010. márc. 10. 22:02
1/11 anonim válasza:
mulkor pogit sütöttünk a párommal.Apro picire csináltuk fél falat volt egy és nagyon jol esett akkor.Sültkrumplit is szoktunk nasizni.
2/11 anonim válasza:
sárgarépát avokadokrémbe mártogatva
3/11 anonim válasza:
Ha minden film közben rágcsálnék valamit nem férnék ki az ajtón!:-))
4/11 anonim válasza:
Egyszer-kétszer sajttal, paprikával töltött olívabogyót próbáltam, jó volt! :)
De volt már konzervkukorica, bébikukorica és majonézes répakocka is. :)
5/11 anonim válasza:
Disznóocsipszet majonézzel és ecetes-mákos franciarémest.
6/11 anonim válasza:
Tökmagot, répát, almát, gyümölcsöket inkább.
8/11 anonim válasza:
Nem nagyon szoktam filmnézés közben csipegetni, de a múltkor kolbászos kenyér katonákat ettem közben.
9/11 anonim válasza:
Több ötletem van.
1. mini szendvicsek kekszből: fogsz 2 db valmilíen sós vagy natúr kekszet, az egyiket megkened vajjal, ráraksz bármilyen gyümölcsöt zöldséget,csalamádét végül a 2 kekszet összerakod.
2. Ugyanez csak keksz nélkül, helyette almával és sajttal!
3: Vagy csinálj "tartós csokikrémet". Ehhez semmi más nem kell csak egy rakás méz, és keserű kakaópor. Nem kell hűtőbe tenni.
10/11 anonim válasza:
aszalt gyümölcsöket. száritott banánt. száritott kókuszkockát :D meg jó a mazsola dióval. vagy a puffasztott rizs. nyami :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!