Az idei ország tortáját mikortól lehet kapni a cukrászdákban?
Figyelt kérdés
Ma már lehet? Vagy lehet, de nem érdemes menni érte, mert úgyis elkapkodják gyorsan?2015. aug. 22. 11:25
1/9 anonim válasza:
Már lehet! 20-dikától. Elkapkodják, de mindennap csinálnak belőle többet is. Úgy, hogy előbb utóbb jutni fog mindenkinek. :)
2/9 anonim válasza:
Nálunk is folyton fogy a helyi cukrászdába, most reggel nyitás után fél órával értem oda és már nem volt szintén, messzebbről is járnak ideérte, már úgy kellett megrendeljem hogy délután megtudjuk kóstolni a családdal.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Nyitás után fél órával...? Nem rossz...
2015. aug. 22. 12:16
4/9 anonim válasza:
Nem mindenhol van, keress rá, van egy lista hogy melyik cukrászdákban kapható.
5/9 anonim válasza:
Nyugi, nem mindenhol ez a helyzet, és amúgy is napról napra csökkenni fog az érdeklődés. Én tegnap voltam 11 körül, nálunk volt még bőven.
6/9 anonim válasza:
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,
már megnéztem nálunk melyik cukrászdákban kaphatóak.
Valójában nem arról van szó, hogy aludni sem tudok, ha nem eszek az ország tortájából, hanem mindössze azért vennék nagyon, mert búzalisztmentes, azt pedig kerülnöm kell. Tehát nem sűrűn tudok cukrászdában sütit enni.:)
Vagy szoktak lenni búzalisztmentesek, csak én nem jártam még utána? Elég új dolog még ez számomra.
2015. aug. 22. 12:58
8/9 anonim válasza:
Azt pont nem szoktam nézni, de paleo sütik vannak sok helyen, azokban nincs liszt.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Akkor majd érdeklődök.
2015. aug. 22. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!