Fölmelegített tejnek tetején az a tejnek a zsírja?
Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 15:30
1/9 anonim válasza:
az a tej föle...én nagyon szeretem!
2/9 A kérdező kommentje:
És a tejnek a zsárját vagy cukortartalmát lehet csökkenteni valahogy?
2010. márc. 9. 15:48
3/9 anonim válasza:
A tej zsírja csak aludttej készítésekor lesz a tetején.
4/9 anonim válasza:
Ha valódi tejet veszel,az a tejzsír,ha nem ki tudja mi lehet az rajta.A nagyáruházakban lehet kapni olyan tejet amit szeretnél,de az nagyon drága.ZS
5/9 anonim válasza:
Az üzembe került tejnek 4-6% a zsírtartalma ott csinálnak belőle 2,8-ast vagy 1,5-öst.A cukort nem lehet kivonni belőle.
7/9 anonim válasza:
"Nem a kicsapódó fehérje"
A forralásnál keletkező bőr a 100 fokon kicsapódó fehéje.
9/9 anonim válasza:
A tej föle, magyarul a tejszín.
Ha akarod, forrald kevergetve, akkor bennn marad. Ha csökkenteni akarod a zsírtartalmat, akkor tedd le nyersen, s másnap szedd le óvatosan a tejszínt. Ha pl. eg yuborkásüvegbe teszed, akkor oldalról látod, amíg sötétebb, addig tejszín. Egy kis merőkanállal óvatosan leszeded, a többit felforralod. Ezt ejszínként használhatod, vagy tejfölt is készíthetsz belőle.
A tejzsír az magyarul a tejszín, tejföl, vaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!