Skywalker13 kérdése:
Miért csak akkor érzem jól magam ha úgy bebaszok mint az állat?
Figyelt kérdés
Sok problémám volt már ebből ki szeretnék jönni ebből az állapotból elvonó,stb kizárva nem segített2015. aug. 12. 23:53
1/8 anonim válasza:
Mert valamilyen bizonytalanságot kompenzálsz magadban vele. Amikor iszol, eltűnnek a gátlások és úgy érzed, hogy fellélegzel. Meg kellene valahogy erősödnöd, mármint mentálisan.
2/8 anonim válasza:
Mert az emberi fajhoz tartozol.
Az állat csak vizet iszik, abból is csak annyit, amennyi elég neki!
3/8 anonim válasza:
Az inverzét kell kérdezni:
Miért nem érzed akkor jól magad, ha józan vagy?
4/8 anonim válasza:
Mert egy értelmetlen életet élsz!
5/8 anonim válasza:
Mert a problémák megoldására a könnyű, felelősség nélküli megoldásokat keresed.
6/8 anonim válasza:
Ahogy első írja, plusz megszokás, már mindent összetudsz kapcsolni az itallal. Ez olyan, mint a dohányzás. A dohányos ha leül elgondolkodni egy feladaton, rögtön rágyújt. Az alkoholista mielőtt belekezd valamibe, iszik egyet kettőt. Sajnos én is így vagyok már, még az a szerencse, hogy sokszor kell vezetnem nap közben, ez segít abban, hogy visszafogjam magam.
7/8 anonim válasza:
Nálam is megszokás,akkor is iszok ha nincs gondom semmivel.Szerencsére mikor dolgozok és nap végére elfáradok,csak beesek az ágyba,de mikor nem dolgozok,takarítok-főzök,miegymás,iszogatok közben.Ha nagyon sokat iszok,kidühöngöm magam,akkor lenyugszok pár napra.(magamban dühöngök,egyedül vagyok :)
8/8 anonim válasza:
Nekem meg nem engedte kiírnia balfax szót rendesn múltkor...ez nagyon jó,,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!