Spenotos kremet/ontetet/ fozeleket hogyan lehet dietássan elkésziteni, liszt nelkul - burgonya kemenyito amit a kinai levesekben hasznalnak az jobb, mint a liszt?
Figyelt kérdés
2015. aug. 10. 13:39
1/4 anonim válasza:
Én szezámmagvas rántással készítem, bár lehet, hogy ez nem a Te stílusod. Szénhidrátbombákat nem eszem, extrém ritka, hogy keményítőt használjak (egy picike túlságosan jót tesz a palacsintának ;) úgyhogy abban akad, palacsintánként 1 gramm tápiókakeményítő).
Étrend s választás kérdése, mi fér bele.
2/4 anonim válasza:
burgonyakeményítő jobb, mint a liszt, mert nincs benne glutén, attól függ, mi szerint diétázik, aki eszi. vagy van burgonyapehely, burgonyaliszt, vagy kukoricaliszt, de a szezámmaglisztet én is próbáltam, nekem bejött.
3/4 anonim válasza:
GI tekintetében jobb pl a zabliszt, ilyesmibe mi azt használjuk. Sütiben nem igazán működik (fura íze lesz), nokedlinek viszont meg lehet csinálni.
4/4 anonim válasza:
En ha nem akarok lisztet hasznalni, akkor tojassargajaval suritek. Mindenki tudja mikent kell a tojassal banni, hogy ne csapodjon ki. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!