Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Budapesten merre vannak...

Budapesten merre vannak színvonalas, ám nem elszállt árú cukrászdák?

Figyelt kérdés
Főleg Budán (széll kálmán tér, Normafa környékén), vagy Pesten, a Margit sziget, Nyugati pu. környékén érdekelne.. Nem kell, hogy nagyon felkapott hely legyen, de olyan hely érdekelne, ahol azért van választék, illetve nem is túl olcsók, viszont nem is túl drágák a termékek.
2015. aug. 6. 23:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Jászai Mari tér: Maródi Cukrászda

Hollán Ernő utca/Óbuda Stop Shop: Vanilin Cukrászda

Kolosy térnél: Daubner Cukrászda

Fény utca: Jégbüfé

Fény utca: Auguszt Cukrászda

2015. aug. 7. 00:03
 2/4 anonim válasza:
100%
Én a Daubner cukrászdát ajánlom, óriási a választék,Óbudán van, de megéri megnézni. Torták, macararonok, aprósütemények, fagyi. Minden nagyon finom, mi szeretünk oda járni a családdal.
2015. aug. 7. 00:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A Daubner tényleg jó, hatalmas választék, normális árak, MINDEN finom és friss, de beülni nem lehet. Kint vannak ugyan padok de elsősorban elvitelre szoktak ott vásárolni. Az Augusztnak van egy másik üzlete a Normafa felé (pavilon, bár a honlapon azt írják most csak P-V van nyitva), az hangulatosnak tűnik (még csak a Fény utcai üzletben voltam). A Vanilint én nem szeretem, mintha fontosabb lenne nekik a kinézet mint az íz.
2015. aug. 7. 02:30
 4/4 anonim válasza:
100%
A Daubner jónak tűnik :D
2015. aug. 7. 03:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!