Mivel lehet helyettesíteni a kávét?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nekem a kávé íze nagyon nem jön be, de szükségem lenne energiára. Kettő gyereket nevelek egyedül és reggelenként nagyon nehezen bírok felkelni. Egyszer volt hogy elég nagy adag tiramisut ettem mert jól esett, de a következményekre nem is gondoltam. Hajnal 6 ig ébren voltam. Sajnos ez se a legjobb megoldás mert akkor egy idő után a tiramisut megutálnám.2015. júl. 28. 21:59
1/12 anonim válasza:
kávé nem ad energiát, egyél zabkását
2/12 anonim válasza:
Tépj fel egyet a világ leggonoszabb energiaitalából! ( Monster ) :))
3/12 anonim válasza:
Az energia ital egy nagy hülyeség, sőt egészségtelen is, akkor inkább kávé. Én egyiket sem iszom. :D Szerintem reggel egy kis csoki és bőven lesz energiád, sőt még a kedved is jobb lesz. :D
6/12 A kérdező kommentje:
zöld tea inkább víz hajtó
2015. júl. 28. 22:28
8/12 anonim válasza:
A fekete tea erősebb és egészséges is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!