Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Oreo, vagy Pilóta keksz?...

Oreo, vagy Pilóta keksz? Melyiket szereted jobban?

Figyelt kérdés
2015. júl. 26. 17:40
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
100%
oreo
2015. aug. 6. 14:45
 22/30 anonim válasza:
16%
Pilóta. És fele annyi mérgező szemét sincs benne, mint az Oreóban. Utóbbi nem több, mint két darab szén közte agyoncukrozott trutyival.
2015. aug. 18. 23:42
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát most ítéljetek el, én az oreot jobbam szeretem... Van benne egy jól érezhető sós íz, én imádom az olyan édességeket, amik kitt sósak, míg a pilóta számomra csak szimplán édes, nimcs benne semmi izgalmas.
2015. aug. 20. 13:42
 24/30 anonim ***** válasza:
Én is Oreo párti vagyok, a Pilótát sosem szerettem, nekem az a túl édes és gejl. Amikor nem volt Oreo, akkor Pilóta keksz helyett mindig vaníliás karikét ettem :D
2015. szept. 16. 22:25
 25/30 Guminyuszmusz válasza:
Pilóta
2015. okt. 16. 18:30
 26/30 anonim válasza:
~OreO~
2015. okt. 20. 17:17
 27/30 anonim ***** válasza:

Szerintem az oreo kicsit sem finom! Amikor megkóstoltam éreztem rajta egy furcsa műanyag utóízt.

A reklám miatt tart ott az oreo ahol tart.

Nagyon sok embernek a reklámok mondják meg mi a jó. És az a baj, hogy annyira elhiszik ilyenkor, hogy képesek leallni veszekedni is az "igazukért".

Szóval egyértelműen a pilóta a jobb.

2016. jan. 7. 09:50
 28/30 anonim ***** válasza:

Utolsó, azért te sem vagy semmi. Valaki nem ért veled egyet, szóval eldöntöd a kicsike fejedben, hogy hát akkor ők objektíven rosszul választanak, mert biztos buták és agymosottak.

Ízlésről, ami szubjektív még életeben nem hallottál.

2016. jan. 8. 03:37
 29/30 anonim ***** válasza:
A Pilóta sokkal jobb, mert annak a keksz része is jó, az Oreonak meg hátartási keksz- íze van, és csak a krémje. Jó. Meg ez már nem az ízhez tartozik, csak hát minek fekete? Nekem nem tűnik tűnik természetesnek. És amúgy a Pilóta tényleg sokkal jobb, mert annak tényleg fincsi a keksz-része is, nem csak a krémje.
2016. febr. 29. 15:00
 30/30 anonim ***** válasza:
*ezt "csak a krémje. Jó. " elírtam. "csak a krémje jó." -így akartam.
2016. febr. 29. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!