Még lehet valahol esetleg utasellátó csokirolót kapni?
Figyelt kérdés
Gyerekkoromban nagyon szerettem és kedves emlék a számomra.2015. júl. 25. 17:33
1/7 anonim válasza:
A Sparban kapható "Utasellátó" helyett (jogi okokból) "Utast ellátó" néven.
Tényleg finom volt, gyerekkoromban imádtuk. Ezt az újat még nem kóstoltam.
Konkrétan az Újpest-Központban lévő Spar áruházban láttam.
2/7 anonim válasza:
Hova való vagy? Pesten lehet kapni néhány helyen, pl a Keleti közelében egy kínai jellegű mindenesboltban, meg Coop-ban. De messze nem olyan, mint annak idejn volt, akkor tejszínnel készült isteni kakaóval, ma növényi zsiradékkal, bevonómasszával, gyenge kakaóval. (Nekem is az volt a kedvencem, meg a Melódia szelet, meg az Arany és Ezüst desszert. Rég volt.)
3/7 A kérdező kommentje:
Budapesti. Igen nekem is egy nagy kedvencem volt, ezért lenne nagy öröm számomra, ha feleleveníthetném.
2015. júl. 25. 21:55
4/7 anonim válasza:
A Keletinél lévő a Rottenbiller-Baross tér sarok. Amúgy is jó az a bolt. De a csokiroló csalódás lesz, csak látszólag azonos. (Attól függetlenül ha arra járok, én mindig veszek, mert nem tudok neki ellenállni. És mindig megállapítom, hogy ez csak kalóriabombának volt jó, élvezetnek nem.)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2015. júl. 31. 23:29
6/7 anonim válasza:
Itt a XI. kerületben a Bartok Bála út/ Feneketlen Tóhoz közel van egy CBA és épp most akciós a csokiroló, 200Ft/ db!
7/7 anonim válasza:
Az eredetiben allítólag "párizsi krém" volt. Az utánzatot kehet kapni (utastellato.hu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!