Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Még lehet valahol esetleg...

Még lehet valahol esetleg utasellátó csokirolót kapni?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban nagyon szerettem és kedves emlék a számomra.
2015. júl. 25. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:

A Sparban kapható "Utasellátó" helyett (jogi okokból) "Utast ellátó" néven.

Tényleg finom volt, gyerekkoromban imádtuk. Ezt az újat még nem kóstoltam.

Konkrétan az Újpest-Központban lévő Spar áruházban láttam.

2015. júl. 25. 18:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hova való vagy? Pesten lehet kapni néhány helyen, pl a Keleti közelében egy kínai jellegű mindenesboltban, meg Coop-ban. De messze nem olyan, mint annak idejn volt, akkor tejszínnel készült isteni kakaóval, ma növényi zsiradékkal, bevonómasszával, gyenge kakaóval. (Nekem is az volt a kedvencem, meg a Melódia szelet, meg az Arany és Ezüst desszert. Rég volt.)
2015. júl. 25. 18:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Budapesti. Igen nekem is egy nagy kedvencem volt, ezért lenne nagy öröm számomra, ha feleleveníthetném.
2015. júl. 25. 21:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A Keletinél lévő a Rottenbiller-Baross tér sarok. Amúgy is jó az a bolt. De a csokiroló csalódás lesz, csak látszólag azonos. (Attól függetlenül ha arra járok, én mindig veszek, mert nem tudok neki ellenállni. És mindig megállapítom, hogy ez csak kalóriabombának volt jó, élvezetnek nem.)
2015. júl. 26. 11:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2015. júl. 31. 23:29
 6/7 anonim válasza:
Itt a XI. kerületben a Bartok Bála út/ Feneketlen Tóhoz közel van egy CBA és épp most akciós a csokiroló, 200Ft/ db!
2016. márc. 23. 16:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Az eredetiben allítólag "párizsi krém" volt. Az utánzatot kehet kapni (utastellato.hu)
2022. nov. 24. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!