Van csokiszökőkutad? Milyen csokit veszel bele?
Mi az auchanban vettük, a csomagban adtak mellé 70 dkg csokit az 60% kakaótartalmú étcsokoládé volt. Azóta is ilyet szoktam keresni hozzá, de "vészhelyzetben" (gyerekek jöttek vendégségbe) vettem már sima milka alpesi tejcsokit is, azzal is nagyon finom volt!
Ha rongyrázós, felnőttbulira kell, ikáns gyümölcsökhöz, akkor inkább a jó minőségű étcsoki vedd, de ha gyerekbuli vagy családi kényeztetés a cél, nyugodtan megveheted az olcsóbb, de jó csokit is, akár tejcsokit is (gyerekek még jobban is örülnek a tejcsokinak).
Nekem még nem volt csokiszökőkutam! Bécsben voltunk és ott láttam...azt csorgatták rá a felnyársalt eperre :D Guszta volt! Egy ilyen készülék mennyibe kerül? És ha mikroba vagy tűzhelynél olvasztom fel a csokit ugyanazt az eredményt kapom, nem?
16 éves lány(nem túl jártas a konyhában,édesszájú :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!