Mennyi kaloriat tartalmaz a lidl-ben kaphato zoldfuszeres bagett? Azt szeretnek vacsorazni es nem tudom mennyire engedhetem meg magamnak.
Figyelt kérdés
2015. júl. 14. 16:57
2/2 anonim válasza:
Vacsoràra bagettet? Nem egy jó ötlet. Tiszta szénhidrát, és legalább 500-600 kcal. Bàr attól is függ, mennyit mozogtál előtte. Mert ha 1 órát futottál közepes intenzítással, azzal cca.900-1000 kcalt elégettél, akkoe bel2fér. Ha mozogsz rendszeresen, néha belefèrnek ilyenek. Mikor legutóbb 31 km-es hegyi túra alatt elégettem 4970 kcal-t, utána 1500 kcal-os vacsorám volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!