Ez sok egyszerre, amit ettem?
szerintem nem sok, de igazából ez csak édesség volt. és tudjuk, hogy a kenyér nem a legjobb választás . házi lekvárból is nem mindegy, hogy 100% gyümölcs, vagy 50% cukor és 50% gyümölcs.. de persze 4 kanál tök mindegy de érted a lényeget.
ha az egészséges táplálkozás a cél, akkor ezekre figyelj.
és nem tudjuk, hogy most ez vacsora lett volna vagy ebéd vagy egésznap ennyit ettél?
Szerintem nem.
Pár órája ettem rántott húst sültkrumplival, marhapörköltet kenyérrel, grízgombóclevest, paradicsomos húsgombócot, lekváros táskát meg egy balatonszeletet, de már kezdek kajás lenni.
Meg se látszik rajtam sajnos...
Persze, simán eszek ennyit, sőt többet, a teljes napi kalóriabevitelemet be tudom tolni egyszerre. Most fogyni akarok (már bő 3 éve, nem megy gyorsan :)) és a napi 2 étkezés kicsit sok, hacsak nincs teljesen lenullázva az éhségem és az étvágyam, akkor valami egészen minimális kalóriadeficit összejöhet, ha vigyázok. De napi 1 nem jó nekem. Nehéz az élet, most már muszáj leszek többet mozogni :)
Bűntudatom sosincs. Akkor sem, ha a normál napom után betolok 2000 kcal zserbót és pogácsát a karácsonyi bulin. Tudod, milyen kevés étel az? Pár falat. A zserbó ijesztő, ha a számokat nézi az ember, viszont nagyon finom.
De kenyérből? Egyszer ifjan bevágtam fél kilót egy liter tejjel reggelire... Sosem tudtam kenyérrel jóllakni, s ha ízlik valami, akkor tudok enni belőle rendesen.
Persze én kispályás vagyok, egyesek megesznek egy fél birkát is, bár ahhoz már belevaló fickó kell, kivételes képességekkel :D
Én már fél kiló nyúltól vagy lazactól is jóllakom, persze tolok hozzá zöldséget is, a nyúlhoz pedig zsír is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!