Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen nyárson elkészíthető...

Milyen nyárson elkészíthető ételeket ismertek?

Figyelt kérdés
A szalonnát nem szeretem, ég tőle a gyomrom. Általában minden zsíros kajától ég a gyomrom, szóval kevésbé zsíros kaját szeretnék nyárson készíteni, ne tocsogjon a zsírba :D
2015. jún. 16. 21:06
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Kukorica. Nagyon finom. èn grilleztem. Vagy rablópecsenye, szárz húsból.
2015. jún. 16. 21:11
 2/10 anonim ***** válasza:
59%

Csirkkenyárs el com padre

Kicsi darab csirke hús, cukkini szelet, padlizsán szelet, paprika szelet, hagyma gerezd, és ez ismételve még 3*

Nagyon finom, és egyáltalán nem zsíros!

2015. jún. 16. 21:13
 3/10 anonim ***** válasza:
59%

Ja és bbq vagy mézes chili szószba még bele kell forgatni:)

Ezt elfelejtettem..:)

2.voltam

2015. jún. 16. 21:15
 4/10 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem hogy csak nyársbotunk van :)

Érdemes olyat, hogy a nyársbotra húzok paprikát, krumplit, grill sajtot, húst, és az egészet betekerem alufóliába? Ha igen akkor hány réteg alufóliával tekerjem be?

2015. jún. 16. 21:18
 5/10 A kérdező kommentje:
Kukoricáról meg annyit, hogy pár napja láttam a lidl-ben, és 250 forint volt egy cső kukorica. Egyszerre simán megeszek vagy 5 cső kukoricát, amiért elég sok az 1200 forint :(
2015. jún. 16. 21:21
 6/10 anonim ***** válasza:
59%
Rablóhús
2015. jún. 16. 21:22
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem szúrj fel nyársa burgonyát,grill sajtot és virslit! :))
2015. jún. 16. 21:58
 8/10 anonim ***** válasza:
59%
Amikor utoljára sütöttünk,mi virslit sütöttünk a gyerekeknek.FEnöttek kolbit sütöttek.
2015. jún. 16. 22:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Sussel halat, finom falat ... de tulajdon keppen mindent nyarsra szurhatsz ami nem folyosodik meg a melegtol. Zoldsegeket is nyarsalhatsz. Malyvacukrot is nyarsalhatsz. Daralthusos akarmit is nyarsalhatsz es darabhusos cuccot is suthetsz nyarson.
2015. jún. 17. 11:44
 10/10 Ügyet Lenke ***** válasza:
ha nyárson akarsz sütni akkor ne tekerd fóliába, semmi értelme...a nyársnak az a lényege, hogy a szabadban, parázs fölött süssed, kicsit a füst is járja át...a fóliás változatot az otthoni sütöben is meg tudod csinálni...
2015. jún. 18. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!