11/21 A kérdező kommentje:
Igaz...
De akkor nem is eszed nem is iszod a jégkását.
A fagyit is nyalod. Erre kéne egy új szó.
2015. jún. 14. 23:47
13/21 A kérdező kommentje:
Tökéletes! Már csak el kell terjeszteni. Számíthatok rád? Kíváncsi vagyok mikor jön szembe ez a szó velem az utcán...
2015. jún. 14. 23:52
14/21 anonim válasza:
Oké,holnapra már a Kínaiak is ezt fogják mondani
15/21 anonim válasza:
Én iszom:). Ahh kár volt erre gondolni, fél egy van és most nagyon megkívántam :(
16/21 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb ember számára az ivás jut róla eszébe, mivel alapesetben folyékony a cucc. :D
17/21 anonim válasza:
Miért kéne ide új szó? Meg hogy jött képbe a fagyi? A fagyi aktuális fizikai állapotában szilárd, és ételként van elkönyvelve, vagyis "eszed". A folyadék, legyen az jégkása, vagy bármilyen más, folyadéknak hívott 'dolog', azt isszák.
A főzelék étel, nem folyadék, vagyis eszik. A fagylalt szilárd étel, nem folyadék, vagyis eszik. A jégkása folyadék, szóval attól, hogy van, aki rágja, még ugyanúgy isszák.
18/21 anonim válasza:
Kanalat nem adnak hozzá :D Én felszívom a vastag szívószállal, egy kicsit szopogatom, hogy elolvadjon és már nyelem is.Van, ahol szívószálat sem adnak, akkor kénytelen az ember hörpinteni belőle, az pedig már ivás :))
20/21 A kérdező kommentje:
17. kommentelő: Nem tudok vitatkozni az állításoddal, csak egy kérdés: Ha az oldalára fordítod a poharat miért nem folyik ki?
2015. jún. 15. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!