Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen kaját vigyek enni...

Milyen kaját vigyek enni kertészeti gyakorlatra?

Figyelt kérdés
Valami laktatókat mondjatok.
2015. jún. 13. 16:53
 1/7 anonim válasza:
32%
nokedlit
2015. jún. 13. 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:
32%
Nem mondott hülyeséget az első.Tojásos nokedli,egyszerű,nekem ízlik laktató is és megromlani sem romlik könnyen.
2015. jún. 13. 18:07
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Szendvicset, de csak olyasmivel töltve, ami nem romlik meg a melegben. Sajnos így nincs sok változat...

Nincs a közelben valami pékség, ahol munka közben tudsz vásárolni? Az lenne a legjobb, ha nem otthonról cipelnéd, aztán meg ott fonnyadna órákig...

2015. jún. 13. 18:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne romlana már meg könnyen a TOJÁS????
2015. jún. 13. 18:08
 5/7 anonim ***** válasza:
tojást ne...
2015. jún. 13. 20:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Speciel a főtt/sült tojás nem annyira romlékony, nem tudom, mi ebben a meglepő... OK, ha melegben viszem valahova mondjuk motorosdobozban, ami fekete és egész nap süti a nap, lehetőleg első nap megeszem, de ennyi, egy napon belül azért nem romlik meg.

De lehet vinni nem romlékony húsfélét is, ezekhez annyira nem értek, ilyesmivel nem élek. Én olajos magvat, vajat, tojást, zöldséget eszem ilyenkor is. Pont ilyen esetekre csinálok magkenyeret, itthon már nemigen. A normál kenyérrel nem laknék jól, de ez emberfüggő dolog.

Akárhogyan is, kiegészítésnek elég jók az olajos magvak, aszalt gyümölcsök, a túrázók is szoktak vinni ilyeneket.

2015. jún. 13. 23:47
 7/7 anonim ***** válasza:
veszel egy mini hűtőtáskát 2-3 jégakkuval és kb bármit vihetsz
2015. jún. 14. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!