Mit ettél ma?

Figyelt kérdés
ebédre? reggel?

2015. jún. 8. 16:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
nem tudom, de finom volt.
2015. jún. 8. 17:18
 12/20 anonim ***** válasza:
lazannyát meg
2015. jún. 8. 17:19
 13/20 anonim ***** válasza:

Reggeli: cappuccino, rozsos zsemle szárított paradicsommal, rukkolával, edámi sajttal

Ebéd: csak zöldsalátát ettem céklával, paradicsommal, olajbogyóval, joghurtos öntettel

Vacsora: nálunk ez a meleg étkezés, épp paprikás krumpli készül gombával kiegészítve :)

2015. jún. 8. 17:55
 14/20 anonim ***** válasza:

Speciális napom volt, kilengéshegyek... :D

Reggel semmit, de most nem osztogatom szét.

4 banán, egy fél doboz vajas-mézes sör (azokat én kevertem bele :)), 2 szelet tk kenyér (alapból nagy ívben kerülöm az ilyesmit, ezt tartom messze a legegészségtelenebbnek az egész listában, sőt, a többi egész OK), egy kis sült csirkemáj, zöldborsóleves, eper, meggy és sajt (bolti, ilyet se kéne). Ja és némi olajos mag és egy tükörtojás, hogy kicsit javítson a nálam igen szokatlan makrotápanyag-összetételen.

Lehet, hogy ma már nem eszem.

2015. jún. 8. 18:45
 15/20 anonim ***** válasza:

Reggeli: mangalicaszalámi kenyérrel, sok paradicsommal és paprikával.

Tízórai: joghurt.

Ebéd: zöldbableves.

Vacsora: gombás bulgurral töltött cukkini.

Nap közben elfogyott még 4 db sajtos tallér, 2 kocka csoki és egy nagy marék zöldborsó, csak úgy nyersen.

2015. jún. 8. 20:32
 16/20 anonim ***** válasza:

Reggelire görögjoghurtot áfonyával és málnával.

Ebédre sajttal és sonkával töltött jércemellet fűszeres sültkrumplival, rizzsel, savanyúsággal.

Vacsira grillezett csirkemellet párolt zöldségekkel.

2015. jún. 8. 20:42
 17/20 anonim ***** válasza:

R: pirítós tükörtojással (2db. tojás)

E: csirkemell uncle bens szósszal és rizzsel

U: 2db. zabkeksz majd később piskótás-tejfölös-epres "süti"ből valamennyi, mivel a tepsiből ettem ki, nem tudok mennyiséget mondani :D de lyan egy szelet kb.

V: szintén csirkemell (ez másfajta) rizzsel és uborkasalátával

UV: eper

2015. jún. 8. 20:47
 18/20 anonim ***** válasza:

Reggel egy pohár teát, és pár kanál lencsefőzit szalonnával.

Ebédre egy szelet sonkás-gombás pizzát.

2015. jún. 9. 19:44
 19/20 anonim ***** válasza:

bocsi, ha már holnap van (:D)

reggeli: két szelet epres túrós süti

tízórai: alma+actimel

ebéd: valami menza leves+finomfőzelék fasírttal

uzsi: szendvics és ropi (:D ez kimaradt volna, de barátnőmnél ettem)

vacsi: müzli kefírrel és joghurttal

2015. jún. 9. 21:27
 20/20 anonim ***** válasza:

]jabb nap, ma picit szolidabb voltam.

Ebéd: Hagymás rántotta 2 tojásból s egy kupac banán alapú jégkrém (csokis-kávés, epres, mákos, citromos, sima), eper, meggy, szezámos tojásfehérjés lepény harcsapástétommal, a jégkrémekhez pedig olajos magvas és maglisztes ostyák (zabliszt is volt benne, mert nincs itthon tápióka, amit a recept írt, nekem pedig már úgyis mindegy, ma is szénhidrátosan eszem).

Az imént pedig bedobtam egy kis sült cukkinit, kellett valami rendesebb is, túlgyümölcsöztem magam.

Holnap kímélő napom lesz, leviszem a szénhidrátot úgy 20 grammra, szükségem van rá. Szerintem megint fogok enni jégkrémet (persze másfélét), amiben van merészség, mivel édesítő nincs itthon. De ilyen napok után elég fegyelmezett tudok lenni egy ideig.

2015. jún. 9. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!