Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért olvad előbb a vanília...

Miért olvad előbb a vanília fagyi mint az eper? =D

Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet a vanilla tejes az eper pedig vizes és azért!
2010. febr. 27. 14:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
sztem ez is vmi olyasmi, mint mikor megsózod a vizet, akkor 0 fok alatt is felolvad, biztos a vanília fagyiban is van vmi ilyen anyag =S
2010. febr. 27. 14:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

A vanilíában csak cukor van és több is mint az eperben.


Az eperben citromsav is van és kevesebb cukor.


Ezért.

2010. febr. 27. 15:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi, már mindent értek ^___^
2010. febr. 27. 17:57

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!