Ma vacsira még ehetek halat?
Ha csak ennyit akarsz enni egy nap, akkor hamarosan nem fogod bírni az edzést sem. Ebédre kellene enned több fehérjét, sok zöldséget. Mondjuk csirkét/pulykát/halat körettel, vagy legalább kiadós levest, főzeléket.
Edzés utána valóban kell bevinni fehérjét, de az lehet turmix is, ha már aznap ettél "rendes" ételt.
A tehéntej helyett ajánlom a növényi tejeket, mint a mandula-, kókusz- vagy zabtej. Sima kukoricapehely helyett meg müzlit (nem édesítettet) sok aszalt gyümölccsel, olajos magvakkal, lenmaggal, chia maggal gazdagítva.
3-as vagyok, nem szoktam háborogni ha lepontoznak, de most tényleg nem értem miért rossz amit írtam?
A kérdező 1 bögre kakaót, pirítóst és egy tál pelyhet evett EGÉSZ NAP. Valaki szerint ez elég? Egy deka rost, vitamin, semmi nincs benne...
Kérdező, természetesen úgy alakítod az étrended, ahogy szükséges, csak azt próbáltam kiemelni, hogy ha edzel (is), akkor nagyon fontos a rendes, kiegyensúlyozott táplálkozás, mert így csak tönkre teszed magad. Amit ettél, nem rossz, csak kevés. Ezt még minimum zöldséggel ki kell egészítened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!