Lisztérzékenynek próbált már valaki habrolót csinálni, vagy bármilyen vajas tésztából készült süteményt?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor mondjátok már meg, h melyik lisztkeverékből.
És ugyan azzal a technológiával mint a búzalisztből készült vajas tésztát ugyan úgy kell hajtogatni?
KÖSZÖNÖM!!!!
2010. febr. 26. 20:39
1/2 anonim válasza:
6 éve vagyok lisztérzékeny! édesanyám a Hantler Hungária KFT. Gluténmentes Lisztjéből szokott nekem nagyon finom piskótát sütni. Ezeknek a liszteknek az a titkuk, hogy sokkal kevesebb kell belőlük, mert nagyon hamar sűrűsödik Próbált már belőle pogácsát is, de kőkeménnyé vált. Esetleg zöldkosár üzletben rákérdezhetnél a habrolóra készítésére, vagy az interneten lisztérzékeny sütemények címmel hátha kapsz bővebb tájékoztatást ez ügyben.
2/2 anonim válasza:
nézz utána a www.kenyersutes.hu oldalon, ők szívesen segítenek ha tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!