Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha idegeneknél eszem kaját...

Ha idegeneknél eszem kaját lehet hogy tesznek bele valamit amitől meghalok?

Figyelt kérdés
Sajna mindig ettől tartok. Csinálhatnak ilyet?
2015. máj. 21. 11:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
42%
Ismerős érzés. Sőt, volt már olyan, hogy itthon sem mertem enni.
2015. máj. 21. 11:45
 2/13 anonim ***** válasza:
94%

Szabad-e csinálni? - NEM!

Lehet-e csinálni? - HÁT PERSZE!

Nem elmebajos és személyedre nem haragvó elvakult biztosan nem teszi, és vedd figyelembe: több az ártani nem akaró, mint ellenkezője!

Persze, igaz az is, ha nem vagy paranoiás, attól még lehet, hogy üldöz valaki!

2015. máj. 21. 11:54
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
erdekes, nekem ez soha nem jutott eszembe.
2015. máj. 21. 12:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Paranoia, ezt kezeltetni kéne.

Amúgy nekem sem jutott soha eszembe. Hétvégén a lakótársam nővéréhez megyük pizzázni. :D

2015. máj. 21. 12:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ételallergiás vagy, vagy paranoiás?

Ha az előbbi, akkor tehetnek olyat az ételbe, ami neked árt, pusztán tudatlanságból, ilyenkor tájékoztatni kell a vendéglátódat a problémádról.

Utóbbi esetén alaptalan a félelmed, hacsak nem vagy nagyon-nagyon fontos személy, pszichológus és pszichiáter tud segíteni az ilyen bajokon. :-)

2015. máj. 21. 12:28
 6/13 anonim ***** válasza:
85%

Persze bármi előfordulhat mivel nem lehetetlen. Az se lehetetlen hogy holnap bemész munkahelyre/iskolába és Pamela Anderson fog prezentációt tartani, mivel nem lehetetlen megtörténhet, de ezen gondolom nem kattogsz mert olyan kicsi az esélye mint hogy téged valaki megmérgez hacsak nem állsz háborúba valakivel, de annál meg gondolom úgy se eszel.

Viszont megértelek, mert én is paranoiás vagyok a kajával, csak én meg folyton azon rettegek hogy romlott így nehezen tudok jóízűen enni, van hogy csak a köretet eszem meg, pedig én magam főzöm érted friss alapanyagból csak hát na, minden embernek van dilije :)

2015. máj. 21. 12:39
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ahol tudod, hogy nem szeretnek, ott ne fogadj el ételt. Ha kedves vagy és nem akarsz ártani senkinek, akkor nyilván neked sem akarnak ártani.
2015. máj. 21. 12:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Viccet felreteve, ez enyhe pszichozis (paranoia). Kezeltetni kene, mert tartok tole hogy nem fogsz itt megallni, hanem a tunetek sulyosbodni fognak, es szep lassan elszigetelodsz a tobbi embertol.
2015. máj. 21. 12:50
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha otthon eszel, akkor is előfordulhat ilyen. Összekeverheted a medvehagymát a gyöngyvirággal, a gyilkos galócát a csiperkével. Vagy az is előfordulhat, hogy olyan összetevő van az ételben, amire allergiás vagy, csak nem tudsz róla (mert mondjuk nem olvastad el az összetételét, mikor megvetted a boltban). A legtutibb módszer az, ha egyáltalán nem eszel, akkor nem mérgezhet meg senki.
2015. máj. 21. 13:57
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Okos ember nem csinál ilyen, esetleg csak akkor, ha milliárdos vagy, és a vagyont ő fogja örökölni!!

Egyébként tudja, hogy nem érdemes, mert érted is pont annyit ülne, mint egy rendes ember megmérgezése után.

2015. máj. 21. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!