Miért folyós a csirkepaprikás szaftja?
Figyelt kérdés
Tiszta folyós, olyan mint egy leves. Ez miért van?
Tiszta olaj.
2015. máj. 13. 19:08
3/8 anonim válasza:
Nem kel beledöntneni az üveg olajat. :D
4/8 anonim válasza:
Szerintem azért olyan olajos, mert túl sok olajat tettél bele... vagy tett, aki csinálta.
5/8 anonim válasza:
Kevés olaj, sok hagyma, (habarás).
7/8 Ügyet Lenke válasza:
ha teszel bele elég hagymát és azt kevés olajon párolod meg akkor nem lesz olajos, a hagyma a szaft alapja...nem szabad túl sok vízzel sem felengedni mert akkor túl híg lesz, ha megtalálod az egyensúlyt akkor rendes szaftja lesz, én nem is szoktam liszttel habarni...
8/8 anonim válasza:
Mert rosszul csináltad. sok az olaj, sok a víz.
A hagymát eleve kevés zsiradékon kis sóval pépesre kell főzni, majd zsírjára visszasütni. Főleg a csirkénél nagyon fontos, hogy már sűrű alapra kerüljön, mert rövid a főzési ideje.Nagyon kevés vízzel kell felengedni, és óvatosan, lassú tűzön főzni, mert másképp robbantott csirke lesz belőle.ha a húst mártásszerűen vonja be a paprikás szaft, akkor jó.A minőségi pirospaprika is fontos, és esetleg egy kis lecsó is sűríti a szaftot.
Utána lehet ízlés szerint habarni, lisztes-tejfölös habarással, aki úgy szereti a csirkepörköltet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!