Ittam ma egy fél literes monstert az káros? 14 vagyok
Figyelt kérdés
2015. máj. 13. 17:36
1/7 anonim válasza:
ha minden nap ennyit iszol belőle akkor igen.Én ittam már 1 litert is energy drinkből egy nap...
2/7 A kérdező kommentje:
Nem szoktam inni ez az első.
2015. máj. 13. 17:43
4/7 anonim válasza:
Szeriten kerulnod kellene az energia italokat mert karosok a szerveztednek,mivel sok cukrot tartalmaznak
6/7 anonim válasza:
Sok energiaitalban már nincs taurin.
Csak rengeteg koffein, meg cukor. :)
7/7 anonim válasza:
Nyugodtan ihyad én is azt nyomom ésszel csináld de ne félj tőle :D hiába mondják hogy káros meg minden hetente egytöl ugysem lesz bajod,inkáb igyál melette mást is sör bor pálinka, de egymás után ne nyomjál be hármat mert le áll a szived. Kettőt ittam már egymás után hát... nem lehet tudni ki hogy birja. De ne legyél olyan nagyra vele mert barmelyik boltba kiadják a 10 évesnek is, inkáb szivjal marlboro cigarettát is nagyon jó a piros! Most nem azt mondom tedd tönkre magad de nem fogsz bele halni arra mérget vehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!